Plánování a renovace malé kuchyňské linky není nikdy nic jednoduchého. Vždy se musí brát v úvahu omezený prostor a s tím přímo souvisí výběr kuchyňské linky a její uspořádání, výběr kuchyňského dřezu a kuchyňských elekrospotřebičů apod. Právě kuchyňský dřez je nepostradatelnou součástí kuchyňské linky a je dobré věnovat jeho výběru čas.
Ačkoliv se to nemusí na první pohled zdát, tak dřez a sporák jsou hlavní součásti kuchyně, které se nejčastěji používají. Kuchyňský dřez využíváme při přípravě jídla, mytí nádobí, domácím úklidu apod. Dnes na českém trhu zakoupíte nejrůznější typy kuchyňských dřezů. Od klasických plechových, přes nerezové, mramorové až po dnes populární granitové dřezy. Pro malou kuchyni jsou vhodné tzv. jednodřezy s menšími rozměry. Správný výběr malého dřezu ovlivňuje vzhled celé pracovní desky v kuchyni.
Při výběru toho správného dřezu by jste měli zvážit hned několik aspektů.
Malých kuchyňských dřezů jsou dnes desítky na českém trhu. Dřezy můžete zakoupit v kamenných prodejnách a hobbymarketech (Baumax, Hornbach, Obi apod.). Zároveň není problém dnes nakupování na internetu. Zde je dobré si vždy dobře prohlédnout fotografie a pročíst informace o dřezu (především pak druh materiálu a rozměry samotného dřezu).
Fotogalerie interiérů a stylových kuchyní
Diskuze:
Žádný komentář pro článek “Jak vybrat správně malý kuchyňský dřez?”
Zanechat komentář